2824083423 ΚΑΤΩ ΚΑΜΙΣΙΑΝΑ, Χανιά info@autosun.gr
hero image
 
 
 
 
 
AUTOSUN ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων - Rent a Car Χανιά Κρήτη

 

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και ταυτόχρονα ένα από τα δέκα μεγαλύτερα νησιά της Ευρώπης. Αυτή η τεράστια έκταση γης ανάμεσα στο Κρητικό και το Λυβικό Πέλαγος είναι γεμάτο όμορφες και σπάνιες τοποθεσίες από τις οποίες δεν πρεέπει να αφήσετε καμία ανεξερεύνητη. 

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων της αρεσκείας και πάντα βάση με τις ανάγκες σας. Ενημερώνουμε πως όλα τα οχήματα της επιχείρησής μας  είναι συντηρημένα από εξειδικευμένο συνεργείο, διατηρούν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαικής Ένωσης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
   
  ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ

Διατηρούμε το επίπεδο παροχών μας υψηλό και ποιοτικό διότι μας ευχαριστεί να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας στο μέγιστο.
   
 
  Μεταφορά
  Δωρεάν Παιδικό Κάθισμα
  Επιπλέον Οδηγοί
  Παραλαβή (Τοποθεσίες Παράδοσης)
  GPS
  Δωρεάν Χάρτες
  24ωρη Εξυπηρέτηση
  Οδική Βοήθεια σε Όλη την Κρήτη
  Απεριόριστα Χιλιόμετρα
  Ασφάλεια
 
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Το γραφείο ενοικιάσεων Autosun του κυρίου Εμαννουήλ Καλαντζάκη, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με ελκυστικά και οικονομικά πακέτα τα οποία θα σας εξασφαλίσουν ξένοιαστες και ασφαλείς διακοπές παρέα με τους αγαπημένους σας. 

Εμπιστευτείτε το τουρσιστικό γραφείο Autosun στα Χανιά της Κρήτης για μια αξέχαστη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου προκειμένου να γνωρίσετε το νησί της Κρήτης και τα αξιοθέατά του με την άνεση που σας αρμόζει.
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η υψηλή ποιότητα στην υπηρεσία της ενοικίασης αυτοκινήτου εξυπηρετώντας τα Χανιά και ολόκληρη την Κρήτη.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να σας εξυπηρετήσουμε για οτιδήποτε χρειάζεστε και να ενοικιάσετε το όχημα της αρεσκείας σας