2824083423 ΚΑΤΩ ΚΑΜΙΣΙΑΝΑ, Χανιά info@autosun.gr
hero image

 

 

 
 
 
AUTOSUN ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων - Rent a Car Χανιά Κρήτη
 

Το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων Autosun, με υπεύθυνο τον κύριο Καλαντζάκη Εμμανουήλ, αποτελεί μια σταθερά αναπτυσσόμενη επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Η επιχείρηση μας με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο διατηρεί την φιλοσοφία της σωστής και της άμεσης εξυπηρέτησης κάθε πελάτη παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών σε πολύ οικονομικές τιμές.


Η επιχείρηση ενοικιάσεων αυτοκινήτων Autosun στα Χανιά της Κρήτης διαθέτει ένα στόλο από διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και το γούστο των εκάστοτε πελατών της. Διαθέτει αυτοκίνητα μικρής και μεσαίας κατηγοριας, οικονομικά, οικογενειακά για να μπορέσετε να απολαύσετε τα αξιοθέατα των Χανίων και ολόκληρης της Κρήτης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων - Rent a Car Χανιά Κρήτη
Το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων Autosun στα Χανιά της Κρήτης είναι μια τοπική και οικογενειακή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στα Καμισιανά – Ραπανιανά Κολυμπάρι του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά Κρήτης. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτου μας κάνει να εγγυώμαστε πως θα βρούμε για εσάς το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει. Μαζί με το αυτοκίνητο που θα ενοικιάσετε, προσφέρουμε ένα πακέτο παροχών οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας απαίτηση και θα σας χαρίσουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Το γραφείο μας λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 22:00 το βράδυ έχοντας την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε και ολόκληρο το 24ωρο αν παραστεί ανάγκη. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιδήποτε σημείο της Κρήτης και αν βρίσκεστε.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

για να σας εξυπηρετήσουμε για οτιδήποτε χρειάζεστε και να ενοικιάσετε το όχημα της αρεσκείας σας